WordPress website laten maken?

Ik maak WordPress websites met uniek en mooi ontworpen content. Ik zorg dat de website goed presteert, Juiste SEO woorden bevat, teksten goed leesbaar zijn en responsive is voor mobiele telefoons, tablets en desktop computers.


Van alle webistes op het internet, bevat WordPress 34% marktaandeel.

WordPress logo WordPress logo

Van mij krijg je het volgende...

Responsive webdesign.

Alle websites die ik maak zijn geschikt voor weergave op desktop, tablet en mobiel. De content schaalt automatisch op basis van de schermgrootte van de bezoeker.

Steeds meer bezoekers bezoeken een website via een mobiele telefoon. Het is daarom belangrijk dat content snel en correct ingeladen wordt.

Presenteren van content.

Design is een belangrijk onderdeel van webdevelopment. Design zorgt dat informatie juist gegroepeerd wordt en tekst en illustraties bij elkaar passen. Dit zorgt dat content makkelijk leest en voorkomt verwarring.

Nog geen content of teksten? Ik kan jou hier mee helpen.

SEO

Een belangrijke stap is het toevoegen van SEO aan de pagina's. Dit begint bij het schrijven van goede teksten voor de juiste doelgroep. Steekwoorden, titels, beschrijvingen en META-descriptions zijn het begin van SEO.

Hosting & service.

Techniek verandert continue. Het up-to-date houden van een webiste is daarom belangrijk.

Ik bied een snelle en veilige webhosting waarmee jouw website altijd zonder problemen draait en wordt voorzien van de laatste updates.

Optimalisaties

Ik zorg voor nette HTML en CSS, geen onnodige thema's worden gebruikt, afbeeldingen automatisch worden gecomprimeerd en nog veel meer.

Google vindt het belangrijk dat een website goed presteert. Deze stap wordt vaak overgeslagen maar is belangrijk voor een goede gebruikerservaring.

Waarom een WordPress website van bartnijenhuis.nl?

Het voordeel van WordPress is dat je de website kan beheren in een gebruiksvriendelijke interface. Zo is de content gescheiden van de techniek. Ik zorg dat de code werkt en jij kan makkelijk de teksten en plaatjes aanpassen.

Mijn WordPress websites worden van de grond af opgebouwd en er worden alleen functionaliteiten toegevoegd die nodig zijn. Dus geen overbodige plugins, logge thema's of overbodige code, maar een super snelle lichtgewicht website!

Gerealiseerde WordPress websites.

Website nodig?

Om een goede (WordPress) website te kunnen maken heb ik informatie nodig over het project. Is er bijvoorbeeld nagedacht over het doel van de webiste? Ben je van plan om producten via de website te verkopen? Is er een huisstijl aanwezig en een domeinnaam geregistreerd?

Websites kunnen in alle vormen en maten worden gemaakt. Gebruik het contactformulier om jouw wens te beschrijven, dan ga ik kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Bart Nijenhuis Bart Nijenhuis

Meer informatie?