WordPress website laten maken

Ik maak WordPress websites.

Ik maak WordPress websites met uniek en mooi ontworpen content. Ik zorg er voor dat elke WordPress website die ik maak goed presteert, teksten goed leesbaar zijn, schaalt op mobiel tablet en desktop computers en geschikt is voor SEO. Wil je producten op een website verkopen? Wellicht is een webwinkel wat voor jou. Een goede website vormt de basis van jouw marketingstrategie. Het centrale punt waar bezoekers informatie kunnen vinden.

Al meer dan 30% van alle websites zijn gemaakt met WordPress!

Een goede webiste begint bij...

Content is de basis voor een goede website. Elke pagina heeft tekst en afbeeldingen nodig om iets duidelijk te maken aan de bezoeker. Daarbij is het verstandig om teksten te schrijven die zoekmachnines makkelijk kunnen begrijpen. Ook is opmaak van de content belangrijk. Design structureert content en houdt de site overzichtelijk.

Wat je krijgt van mij...

Responsive

Elke WordPress website die ik maak is geschikt voor weergave op desktop, tablet en mobiel. Dit betekent dat content meeschaalt op basis van de schermgrootte van de bezoeker.

Content

Content is belangrijk voor een goede website. Heb je al content geschreven? Geweldig! Heb je dit niet, dan kan ik teksten schrijven en foto's zoeken / maken die passen bij het doel van de website.

SEO

Met juiste zoekwoorden is een goede positie in Google mogelijk. Ook zijn er nog vele andere aspecten waardoor jouw website beter gevonden kan worden. Ik zorg dat de tools zijn ingesteld zodat je gelijk aan de slag kan met SEO voor jouw website.

Lees meer >

Optimalisaties

Ik zorg dat afbeeldingen worden gecomprimeerd, scripts en code netjes zijn geschreven en zo min mogelijk plugins gebruik. Dit zorgt voor betere laadtijden en een hogere ranking in Google.

1 jaar gratis hosting

Bij aanschaf van een WordPress website of WooCommerce webwinkel krijg je van mij 1 jaar gratis hosting! Heb je al een hosting, dan schrijf ik hem gratis over.

Super snelle service

Heb je een verzoek of werkt er iets niet naar behoren? Ik zorg dat er zo min mogelijk downtime ontstaat en los calamiteiten z.s.m. op.

Vraag meer informatie over WordPress aan