WooCommerce webshop nodig?

WooCommerce is een uitbreiding voor WordPress waarmee je winkelfunctionaliteiten kan toevoegen aan jouw (bestaande WordPress) website.

WooCommerce en WordPress zijn met elkaar geïntegreerd. Je hebt dus één inlog voor zowel de website als de webshop. Je hoeft dus ook maar 1 website te beheren wat veel tijd en geld scheelt.


Van de 1 miljoen grootste websites op het internet, bevat WooCommerce 25% marktaandeel.
WooCommerce logo WooCommerce logo

Bij een WooCommerce webwinkel krijg je...

Producten in de webshop.

Heb jij al een overzicht van welke producten je wilt verkopen? Belangrijk zijn goede foto's, specificaties en productteksten beschikbaar zijn voor optimale SEO resultaten.

Een webshop kan snel groot en complex worden. Ik geef graag advies in de mogelijkheden.

SEO voor WooCommerce.

Ieder product kan geoptimaliseerd worden voor Google. Over een product kan je veel vertellen. Hoe relevanter de content, hoe groter de kans is dat jouw product gevonden wordt.

SEO is véél meer dan een paar teksten schrijven. Dit is een proces van optimalisatie. Ik leg je dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Koppelingen.

WooCommerce is eenvoudig te koppelen met diverse banken en zelfs boekhoudprogramma's. Bezoekers kunnen direct betalen via IDEAL, PayPal of andere betaalmethodes en hoef jij het alleen te versturen.

Waarom WooCommerce webshop van bartnijenhuis.nl?

Ik bouw voor jou een maatwerk WooCommerce webshop. Ik zorg niet alleen dat de zichtbare buitenkant mooi vormgegeven is, de binnenkant (techniek) vind ik minstens zo belangrijk. Ik gebruik geen kant-en-klare oplossingen, website builer tools of andere middelen die er zijn om geen code te hoeven schrijven. Dit maakt websites log en traag en zitten vol met functionaleiten die je waarschijnlijk nooit gebruikt.

Google het belangrijk vindt dat een website goed presteert, wordt dit steeds belangrijker. Niet alleen nu, maar zeker in de toekomst!

Webshop nodig?

Voor ik kan beginnen met het maken van een WooCommerce webshop is het verstandig eerst een afspraak te plannen. Zo kunnen ideeën worden besproken en kan ik een betere prijs- en tijdsindicatie geven van het totale project.

Bart Nijenhuis Bart Nijenhuis

Meer informatie?