Campingpark de Vuurkuil

Campingpark de Vuurkuil.

Is een vakantiepark met diverse chalets en een kampeerveld met plekken voor campers, caravans en tenten. Sinds de zomer van 2018 willen zij actiever zijn op het internet en social media. De nieuwe website zal gebruikt gaan worden om chalets voor de verhuur en verkoop op te zetten en informatie te plaatsen over het park en activiteiten in de omgeving.

Nieuwe WordPress webiste

De vernieuwing voor Campingpark de Vuurkuil is begonnen bij een nieuwe WordPress website. Hiermee kunnen zij eenvoudig nieuwe koop- en verkoopchalets en artikelen toevoegen. Verder biedt de website informatie over het park en activiteiten in de omgeving.

SEO en Branding

De website wordt actief bijgehouden en beheert. Regelmatig worden er nieuwe berichten geplaatst en zijn er verschillende SEO technieken toegepast, en dit is aan de bezoekersaantallen terug te zien.

WordPress website Campingpark de Vuurkuil

WordPress website

Het idee voor de verhuur van een wellnesservaring is ooit gestart bij de website Bruinsma Partyverhuur. Door dit succes is een 2e website gemaakt met de naam jacuzzihuren.com. Martijn is uiteindelijk bij mij terecht gekomen omdat hij graag een professionele uitstraling wilde voor jacuzzihuren.com en ook een webshop wilde integreren in de website.

CTA's op de homepage

Op de homepage van de website kan een bezoeker gelijk kiezen wat hij/zij wil. De meest verhuurde spabaden staan boven aan met daaronder de diensten van Flow Wellness.

Overtuiging

Om bezoekers te overtuigen tot een actie zijn bij alle diensten reviews geplaatst van klanten geplaatst. Ook is er een algemene overzichtspagina met alle reviews voor Flow Wellness.

Optimalisaties

Er zijn diverse optimalisaties gedaan om de website goed te laten presteren. De afbeeldingen hebben de afmeting van de placeholder en zijn gecomprimeerd. Browser caching is ingeschakeld en scripts zijn geminimaliseerd en samengevoegd.

Nieuws op Campingpark de Vuurkuil

Nieuwspagina

De nieuwspagina bevat alle nieuwsberichten mb.t. activiteiten op het park. Hier worden evenementen zoals barbecues, boswandelingen en bufetten aangekondigd.

Nieuws op Campingpark de Vuurkuil

Agenda omgeving Hulshorst

Naast de nieuwspagina is er ook een vergelijkbare agendapagina. Deze pagina is bedoeld voor activiteiten en evenementen in de omgeving van Hulshorst.

Vraag meer informatie over Campingpark de Vuurkuil aan