Logo laten ontwerpen?

Start je met een nieuwe onderneming of is is je huidige logo aan een opfrisbeurt toe? Een logo is vaak het eerste wat mensen zien en daarom een belangrijk communicatiemiddel. Een logo zorgt voor herkenbaarheid en een goed ontworpen logo straalt kwaliteit en professionaliteit uit.

Een goede investering dus!
Een logo ontwerp houdt in...

Altijd tevreden.

Mijn taak is om een logo te ontwerpen wat jouw bedrijf of onderneming vertegenwoordigd. Met de juiste input ontwerp ik iets waar je trots op kan zijn.

Betaalbaar.

Een goed logo hoeft niet duur te zijn. De kosten zijn afhankelijk van de iteraties die nodig zijn om iets te ontwerpen waar jij tevreden mee bent.

Snelle oplevering.

Ik kan snel een opzet aanleveren voor een logo ontwerp. Een concept gevonden dat je aanspreekt? Dan zorg ik dat ik hem supersnel tot in de puntjes in orde maak.

Schaalbaar.

Elk logo dat ik maak is gebaseerd op vector berekeningen. Dit houdt in dat lijnen en vormen wiskundig worden berekend en daarom kunnen worden opgeschaald zonder kwaliteitverlies.

Branding.

Een logo is de basis van jouw bedrijfsuiting, maar niet het enige. Lettertypes, kleuren en presentatie van content zijn net zo belangrijk. Start je met een nieuwe onderneming? Dan is een huisstijl ontwerpen een logische stap.

Waarom een logo van bartnijenhuis.nl?

Het maken van een logo dat past bij de onderneming is een zoektocht. Ik vind het leuk om deze zoektocht samen met jou te doen. Wat wil je terugzien in het logo en welke kleuren hou je van.

Een logo is de basis. Maar wat als je het wilt drukken op een t-shirt? Wat als je jouw logo wil op een groene achtergrond. Ik ben niet de moeilijkste en regel dat gewoon voor je. Geen bijkomende kosten maar een stukje service van mijn kant!

Ontworpen logo's.

Campingpark de Vuurkuil.

Flow Wellness.

Twinniez Gastouderopvang.

ThomaZon.

Veluwe Servicediensten.

Al inspiratie opgedaan voor een logo ontwerp?

Al een idee hoe het logo voor jouw bedrijf eruit moet zien of nog op zoek naar inspiratie? Laat mij weten in wlke fase je zit, wellicht kan ik samen met jou het perfecte logo ontwerpen!

Bart Nijenhuis Bart Nijenhuis

Meer informatie?